top icon
Επικαιρότητα

Στην Έκθεση της Γενεύης το νέο Rimac Concept Two

Η μικρή, αλλά διόλου άσημη πλέον κροατική εταιρεία, Rimac Automobili, ετοιμάζει το δεύτερο «χτύπημά» της παρουσιάζοντας στην Έκθεση της Γενεύης ένα ακόμα ηλεκτρικό κουπέ επιδόσεων.

Παρά το γεγονός ότι ιδρύθηκε το 2009,  η Rimac Automobili κατάφερε μόλις το 2016 να παρουσιάσει την πρώτη τετράτροχη δημιουργία της. Και, μάλιστα, όχι όποια κι όποια. Το Concept One, το οποίο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, κατάφερε από την πρώτη κιόλας στιγμή να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Και όχι άδικα, μιας και το ηλεκτρικό hyper-car της κροατικής φίρμας παίρνει κίνηση όχι από έναν, ούτε από δύο, αλλά από τέσσερις στο σύνολο ηλεκτροκινητήρες –ένας σε κάθε τροχό- που συνδυαστικά αποδίδουν 1.088 ίππους. Πλέον, όμως, σειρά έχει το Concept Two, ένα εξίσου «εξωφρενικό» όπως όλα μαρτυρούν υπερ-κουπέ, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην κοσμοπολίτικη πόλη της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Από το teaser βίντεο που αναρτήθηκε χθες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης –εξ ου και η σχετική φωτογραφία που σας παραθέτουμε- το μόνο που διακρίνεται στην εμπρόσθια όψη του Concept Two είναι η… ομοιότητά του με το Concept One. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αναφορικά με τις τεχνικές περγαμηνές του. Εντούτοις, δημοσιεύματα του βρετανικού αυτοκινητικού Τύπου κάνουν λόγο για «εκτόξευση» της ισχύος από τους 1.088 ίππους σχεδόν στους 1.500 ίππους. Κάτι, ασφαλώς, που μένει να επιβεβαιωθεί και από επίσημα χείλη._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ