Αγώνες Αγώνες

MotoGP: Αναβάλλεται για τον Νοέμβριο το GP ΗΠΑ

H FIM, η IRTA και η Dorna ανακοίνωσαν την αναβολή του GP ΗΠΑ, του πρώτου, με βάση το αναθεωρημένο πρόγραμμα, αγώνα για το 2020 στο MotoGP.

Όπως σας είχαμε προβλέψει με πρόσφατη ανάρτησή μας (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ), το GP ΗΠΑ αναβάλλεται και επισήμως, εξαιτίας του διαβόητου κορονοϊού και της ταχύτατης εξάπλωσής του και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού,

Έτσι, προ ολίγων μόλις λεπτών, οι FIM, IRTA και Dorna ανακοίνωσαν πως ο προγραμματισμένος για τις 5 Απριλίου αγώνας στο Circuit Of The Americas - ο οποίος θα αποτελούσε τον πρώτο γύρο για το MotoGP μετά την ακύρωση του GP στο Κατάρ για τη μεγάλη κατηγορία του θεσμού και την αναβολή του GP Ταϊλάνδης – δεν θα πραγματοποιηθεί την ως άνω ημερομηνία.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η ημερομηνία τέλεσης του αγώνα αλλάζει, με το GP ΗΠΑ να «μετακομίζει» για το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου.

Ως εκ τούτου, ο τελευταίος αγώνας του θεσμού, που παραδοσιακά πραγματοποιείται στη Βαλένθια της Ισπανίας, μετατίθεται με τη σειρά του για τις 20-22 Νοεμβρίου. Τουλάχιστον, μέχρι νεωτέρας.

Με βάση τα έως τώρα δεδομένα, η αυλαία του θεσμού θα ανοίξει(;) με το GP Αργεντινής, στις 17-19 Απριλίου.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου