top icon
Blog

Αστυπάλαια: Nothing is impossible

Όνειρο είναι, μη με ξυπνάτε, και ο δρόμος για την επόμενη ημέρα, σε έναν πραγματικά καθαρό προορισμό, είναι ελληνικός!

Γιορτή για τη χώρα μας και για την Ευρώπη χθες και, αφού δεν τα καταφέραμε να βρεθούμε στην Αστυπάλαια με εξαιρετικούς συναδέλφους, αν και προσκεκλημένοι, «επεξεργάζομαι» την εικόνα, και είναι χίλιες οι σκέψεις.

Όπως συνήθως, ξεκινάμε αρνητικά, και τρομάζεις στην ιδέα να ήταν άλλος στη θέση του Μητσοτάκη δίπλα στον πλανητάρχη της αυτοκίνησης· στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Volkswagen, κ. Herbert Diess. Σκληρό καρύδι, τιμά τη θέση του και δίνει υπεραξία, όπως αρμόζει σε μάνατζερ αυτού του επιπέδου.

VW ID.Buzz - Αστυπάλαια

Ο πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τέλειος οικοδεσπότης στα εθιμοτυπικά, και κυρίως στην ουσία, με γεγονός πως ο Κ.Μ. το πιστεύει όλο αυτό, είναι στην καρδιά του ό,τι συνδέεται με την επόμενη ημέρα σε σχέση με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, με άξονα την αυτοκίνηση.

Δίπλα του η VW, και εδώ διδάσκει η Kosmocar με τον τρόπο που τους χαρακτηρίζει σε επίπεδο ιδιοκτησίας και διοίκησης. Με ένα σπάνιο τακτ και μηδενική προσπάθεια καπελώματος μιας προσπάθειας εθνικού χαρακτήρα. Έχουν την τέχνη εκεί στην Αργυρούπολη τα στελέχη τους πρώτης γραμμής, να αφήνουν το χώρο στους αρμόδιους, αναγνωρίζοντας την πίστη τους στο project. Έτσι επιβεβαιώνουν την κυριαρχία τους με ουσιαστικές παρεμβάσεις και τεράστιες επενδύσεις ευρύτερα σε σχέση με τις έξυπνες μετακινήσεις μας και στην πόλη. Άλλωστε, η Kosmoride ήρθε για να μείνει, και η Silence επιβεβαιώνει την πλήρη προσαρμογή.

VW ID. Buzz - Αστυπάλαια

Στο κάδρο, σε πρώτο πλάνο, ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, με αντανακλαστικά κλάσης Αυγενάκη, Πιερρακάκη -οι άνθρωποι της κυβέρνησης στην καρδιά ενός παλιού-, προλαβαίνει τις κακοτοπιές και δίνει λύση σε αγκυλώσεις πολλών ετών.

Διαβάστε επίσης: Παροχή υπηρεσιών κινητικότητας από την VW στην Αστυπάλαια

Κακά τα ψέματα, ταχύρρυθμα και αποφασιστικά έγινε εφικτή η προσαρμογή της μετενσάρκωσης του Transporter, του ID. Buzz, στο νησί, σε σχέση και με την ελληνική νομοθεσία, που εκσυγχρονίστηκε με τον ωραίο, με τον καθαρό τρόπο…

VW ID. Buzz - Αστυπάλαια

Διαβάστε επίσης: Το «πείραμα» της Αστυπάλαιας

Κάτι αλλάζει

Μέσα στα χίλια όσα, και παρ’ όλα αυτά δημιουργούμε· και αν εμείς του σκληρού auto νιώθουμε όμορφα με το Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC, αντίστοιχα και ακόμα παραπέρα μας ταξιδεύει η εξέλιξη μιας ιδέας σε πρόταση σημείο αναφοράς, με έδρα την Αστυπάλαια.

Τίποτα τυχαίο -το μόνο σίγουρο-, και όταν οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά δεν κρύβεται… Όλα αγώνας. Η ζωή όλων μας σε αυτό τον τόπο είναι ειδική διαδρομή, οπότε δεχτείτε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς._ «Στρατισίνο»

VW ID. Buzz - Αστυπάλαια

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ