top icon
Blog

BMW 3.0 CS

Ταξιδεύουμε στο Arcadia Tour by ΕΛΙΑ και Τρισκέλιων, αλλά η είδηση συνδέεται με την 50χρονη κατάσταση της δικής «μας» BMW 3.0 CS. By Restorcaration…

Ανθρώπων έργα λοιπόν και οι Βαυαροί δημιούργησαν τη σειρά CS ώστε σχεδιαστικά να αντέχει στο χρόνο, ενώ για την απολαυστική δική μας διαδρομή φρόντισε Ελληνικό χέρι.

Η εξέλιξη

Καμία έκπληξη η ποιότητα της δικής μας γκρι-σιέλ, με μπεζ γνήσιο εσωτερικό. Γνωρίζουμε, χάρη στον άνθρωπό μας, τον απαιτητικό Γιώργο Ρόκκα, τους Βασίλη και Δημήτρη Κορφιάτη, της οικογένειας BMW. Με κληρονομικό δικαίωμα ως υπεραξία, σε συνδυασμό με τη γνώση τους που προσφέρεται με τον έντιμο, μη αυτονόητο πλέον τρόπο.

Στο Restorcaration, συνδυάζει λάμψη και ποιότητα, η συνεργασία τους με τον κ. Γιάννη Αθανασάκο. Έναν ανήσυχο μηχανικό, λάτρη του παλιού στη γνήσια εκδοχή. Τύπο που τον βρίσκεις στο Λουτράκι, στο «Μέγαρο Ζουμπέκα» στην είσοδο του «χωριού» των Αθανασουλαίων όπου έζησε υποδειγματικά το Ράλλυ Ακρόπολις.

Αν δεν ξέρεις, καταρχήν διακρίνεις τη δημιουργική αναρχία Αγγλικού τύπου, που εν τέλη, μέσα από το αποτέλεσμα της δουλειάς του, επαληθεύει το σωστό DNA. Το κυριότερο, γνωρίζεις πως εδώ, σε αυτούς, κύριος πας και κύριος φεύγεις, όντας και στο σωστό χρόνο, ότι σπάνιο στη διαδικασία της συντήρησης και ανακατασκευής του κλασικού. Στην Ελλάδα αλλά και όχι μόνο, αφού αδυνατείς να πετύχεις το σωστό και έντιμο, χωρίς να ξεπεράσεις την ιώβειο υπομονή.

Αξιοπιστία

Ότι χαρακτηρίζει τους Κορφιάτη-Αθανασάκο, με πιστοποιητικό το κομψοτέχνημα.

Την BMW 3.0 CS και νιώθεις όμορφα όταν σου εμπιστεύονται εν λευκώ μια χρονομηχανή των 150 χιλ.

Ένα κουπέ σχεδιασμένο από ζωγράφο που θα άντεχε σε συγκρίσεις και σήμερα. Ένα γερμανικό σύνολο με Ιταλικό στιλ σε αξιόπιστη εκδοχή που το ερωτεύεσαι σταθμευμένο και σε γοητεύει οδηγώντας. Είναι ο 6κύλινδρος, ο επιλογέας του 21ου αιώνα και αυτό το σασί BMW που σταματάει το χρόνο. Το έχουμε ξαναγράψει. Για οποιαδήποτε Μερσεντές ή Άλφα ταξιδεύεις στην εποχή τους και προσαρμόζεσαι. Η BMW λειτουργεί αντίστροφα και δεν υπερβάλεις πως θα ήταν ενδιαφέρουσα και σήμερα αν ήταν σε σύγχρονη αλυσίδα παραγωγής. Το 45άρι τιμόνι σε εμπνέει και είναι τα όργανα που σε ταξιδεύουν. Το χρόνο αλλά και στην ουσία με τις σ.α.λ να προδίδουν την πραγματική αξία της μέτρησης. Το μότο του τότε με τις 500 σ.α.λ πάνω-κάτω από τη ροπή και απλά στρίβεις με τη φόρα αξιοποιώντας την τέλεια ισορροπία. Συγγνώμη φίλοι Γιώργο Ρόκα και Άρη Γεωργουσόπουλε, αλλά αυτή την αρμονία δεν τη βρίσκεις ούτε στις «6άρες», ούτε στις «8άρες» με τον κωδικό CS. Το υποθετικό σχόλιο του Βασίλη Κορφιάτη, που τις ξέρει όσο κανείς στον κόσμο, για την 2.0 CS δεν μπορούμε να το επαληθεύσουμε. Από σεβασμό αλλά και στην ουσία. Σπάνιο είδος αυτή η κυρία, ως αφετηρία τη δεκαετία του 60 που γνωρίσαμε τον κόσμο.

BMW 3.0 CS

Για μια βόλτα στην Αρκαδία

Με σφραγίδα από τον Γιάννη Καράμπελα, μετρ-οργανωτή, πρύτανη στο master chef του Παγκόσμιου Regularity.

Παρά την ενίοτε προβλέψιμη εξέλιξη στις εκδηλώσεις του, αν βέβαια γνωρίζεις ημέρες και πρόσωπα, το σχόλιο δεν αφορά στα αποτελέσματα. Άλλωστε συνδέονται με υπέροχους  ανθρώπους όπως οι Warriors και οι Κατσαούνης-Μανσόλας που εκτιμούμε, αλλά και άλλοι ωραίοι άνθρωποι, με εξαιρετικές κατασκευές.

Το σχόλιο, αφορά στην τέλεια αναλογία, σε σχέση με τις επιλογές της διαδρομής και στον τρόπο που τις ακολουθείς. Πως συνδέονται μεταξύ τους και συνδυάζονται σε ένα ενδιαφέρον περιβάλλον. Αναβαθμίζεται μάλιστα στα μάτια σου, αξιοποιώντας τη δυναμική του Ελληνικού Κλασσικού  αυτοκινήτου, με ατού την ποιότητα των ανθρώπων. Σε σχέση με την εκδήλωση, Μόντε Κάρλο, η Μαρίνα της Πάτρας και Σιένα η Δημητσάνα με τη γύρω περιοχή να ξεπερνάει την Τοσκάνη.

Εκπληκτικό κρεσέντο που ικανοποιεί όλες τις τάσεις, με τους κυρίους να αξιοποιούν και να προστατεύουν τις μηχανές τους, τις κυρίες να καταθέτουν και ανταγωνιστικά διαπιστευτήρια διατηρώντας τη γοητεία τους, ενώ αποκτούν εμπειρία ακόμα και μικρά παιδιά. Προσθέστε ότι η πλειοψηφία είναι πετυχημένοι των 35-45 που κυβερνούν την κοινωνία και κοσμούν τις εκδηλώσεις, ενώ αποδίδουν σεβασμό στους ώριμους και έχετε ένα εξαιρετικό Aperol σε συνδυασμό με τα δικά μας. Ενίοτε και σκληροπυρηνικά και να βγάλετε εισιτήριο για το Tour De Peloponnese by Triskelion τον Οκτώβριο ως έκθεση κοσμημάτων ανθρώπων, μηχανών και του τόπου μας.

BMW 3.0 CS

Μέχρι τότε …

Αναμένουμε για λόγους ιστορίας και στατιστικών τα επίσημα αποτελέσματα και το σχετικό Δελτίο Τύπου που διαχρονικά πιστοποιεί και την προβολή των χορηγών όπως η Wurth, σε συνδυασμό με τις εικόνες του δικού μας Γιάννη Κουσκούτη. Εικόνες-πνευματική περιουσία του οργανωτή όπως διδαχτήκαμε, ζωγραφιές του δημιουργού για εμάς με τη μικρή εμπειρία. Γεγονός πως  προδίδουν την πραγματική αλήθεια σε σχέση με το μεγαλείο του Classic στη χώρα μας. Το πλέον σημαντικό, από μια ακόμα Τέλεια Διαδρομή, με υποδειγματική φιλοξενία._ ΣΧ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ