top icon
Επικαιρότητα

«Εγνατία» -«Le Monde» εγκαινίασαν τα νέα παραδοσιακά κτίρια

Οι ασφαλιστικές εταιρείες «Εγνατία» και «Le Monde» δεξιώθηκαν φίλους και συνεργάτες από όλη την Ελλάδα σε μια ξεχωριστή βραδιά στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις τους στο Χαλάνδρι (το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου). Σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, περισσότεροι από χίλιοι πεντακόσιοι προσκεκλημένοι τίμησαν τις δύο εταιρείες με την παρουσία τους. Κατ’ αυτήν, ο Δ/νων Σύμβουλος των εταιρειών κ. Λευτέρης Γονής, είπε μεταξύ άλλων ότι τα κτίρια αυτά σηματοδοτούν μια νέα εποχή ανάπτυξης κι εξέλιξης για τις δύο εταιρείες και ότι το νέο αυτό βήμα οφείλεται στους συνεργάτες τους, που στήριξαν όλο αυτό το διάστημα με το έργο τους τις δύο εταιρείες.

Μετά την τελετή κοπής της κορδέλας -στην είσοδο του νεοκλασσικού κτιρίου- ακολούθησε ξενάγηση των προσκεκλημένων στους χώρους του συγκροτήματος και ζωντανή συναυλία από τον καταξιωμένο έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και τους συνεργάτες του.
Την επόμενη μέρα, σε μια ξεχωριστή συνάντηση με τους συνεργάτες του ο κ. Γονής στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» σε κοκταίηλ εργασίας, ενημέρωσε τους συνεργάτες της Περιφέρειας που παρευρέθηκαν την προηγούμενη στα εγκαίνια, για τους περαιτέρω σχεδιασμούς και τη νέα πολιτική πωλήσεων των εταιρειών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ