top icon
Επικαιρότητα

Εκδόσεις S και RS για το νέο Audi Q1

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις εκδόσεις του επερχόμενου νέου μικρού crossover μοντέλου της Audi.

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις εκδόσεις του επερχόμενου νέου μικρού crossover μοντέλου της Audi. 

Με επιβεβαιωμένη από επίσημα χείλη την πληροφορία ότι το νέο Q1 θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή μέσα στο 2016, τα δημοσιεύματα που αφορούν τις τεχνικές και όχι μόνο περγαμηνές του, ολοένα και πληθαίνουν. Η τελευταία είδηση, η οποία προέρχεται από το βρετανικό περιοδικό CAR, αφορά στις πλέον… καυτές εκδόσεις του νέου γερμανικού crossover, που παραδοσιακά θα κοσμούνται από τα λογότυπα «S» και «RS». Σε ότι αφορά το SQ1, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως κάτω από το καπό θα φιλοξενείται ένας 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας, με δύο τούρμπο, που θα αποδίδει περί τους 230 ίππους και ροπή της τάξης των 500 περίπου Nm. Σε ότι αφορά την κορυφαία RS Q1, υποφήφιος είναι ο γνωστός από το Audi TT 2λιτρος TFSI βενζινοκινητήρας, ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 300 ίππους και ροπή πολύ κοντά στα 380 Nm.

Mε δεδομένη την απόφαση των ιθυνόντων της γερμανικής εταιρείας να προσφέρουν στο εγγύς μέλλον κάθε νέο τους μοντέλο και σε υβριδική έκδοση, πολύ πιθανό είναι να δούμε μια αντίστοιχη και για το νέο Q1. Στην περίπτωση αυτή, την κίνηση αναμένεται να προσφέρουν ένας υπερτροφοδοτούμενος 1.200άρης βενζινοκινητήρας σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα με απόδοση κοντά στους 109 ίππους._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ