top icon
Επικαιρότητα

Ασφαλτοστρώθηκε νευραλγικός δρόμος στο Μαρούσι

Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Χατζηαντωνίου, μπροστά από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) Αμαρουσίου, ένας νευραλγικός παρά τη μικρή του έκταση δρόμος για την καθημερινή κίνηση στο Μαρούσι.

Ολοκληρώθηκε το έργο της ασφαλτόστρωσης της οδού Χατζηαντωνίου, έμπροσθεν του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) Αμαρουσίου, συνολικού μήκους 1.500 μέτρων. Πρόκειται για ένα έργο που ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αμαρουσίου καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και μικρός σε έκταση, είναι πολύ σημαντικός για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης του Αμαρουσίου, καθώς καθημερινά χρησιμοποιείται από εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι εξυπηρετούνται από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) Αμαρουσίου.

Marousi Hatziantoniou street
«Γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο συγκεκριμένος δρόμος χρησιμοποιείται καθημερινά από πάρα πολλούς πολίτες που σπεύδουν να εξυπηρετηθούν από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) Αμαρουσίου και αφουγκραζόμενοι τις τοπικές ανάγκες, προχωρήσαμε με ταχείς ρυθμούς στις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου το έργο της ασφαλτόστρωσης να ξεκινήσεις και να ολοκληρωθεί τάχιστα από τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας να συμβάλλουμε στην ομαλή κυκλοφοριακή λειτουργία της πόλης και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών», υπογραμμίζει ο κ. Πατούλης. Eπισημαίνεται πως σε λίγες μέρες θα ασφαλτοστρωθεί από την Περιφέρεια Αττικής και η Λεωφόρος Ειρήνης στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Marousi Hatziantoniou street

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ