30 Οκτ 2017

Στην Ελλάδα η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Dacia Duster

Το Group Renault επέλεξε την Ελλάδα για την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Dacia Duster. Για περισσότερο από ένα μήνα η χώρα μας θα φιλοξενήσει 500 δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο.

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την περιοχή της Ανατολικής Αττικής επέλεξε η Dacia για την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση του νέου Dacia Duster. Το Duster, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα τόσο της Dacia, όσο και του Group Renault. Με επίκεντρο την περιοχή γύρω από το Σούνιο, από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα θα έχουν την ευκαιρία να έχουν την πρώτη οδηγική γνωριμία με τη 2η γενιά του μοντέλου.

Οι καλές καιρικές συνθήκες, το φυσικό κάλλος της περιοχής, αλλά και η καλή πορεία του μοντέλου στην Ελληνική αγορά, αποτέλεσαν βασικά στοιχεία που οδήγησαν την Dacia σε αυτή την επιλογή. Από την πλευρά της η Teoren Motors, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η επιλογή της χώρας μας και να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο τρόπο. Σημαντική συμβολή στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την επιλογή της χώρας μας είχε και η ασφαλιστική εταιρεία Μinetta η οποία ανέλαβε την ασφάλιση των αυτοκινήτων για τις ανάγκες της εκδήλωσης. Η πραγματοποίηση της Παγκόσμιας Δημοσιογραφικής Παρουσίασης του νέου Dacia Duster στη χώρα μας αποτελεί, όπως δήλωσε σχετικά και η κ. Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Teoren Motors, μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε στο μέλλον η χώρα μας να φιλοξενήσει και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Ετικέτες: