top icon
Επικαιρότητα

Ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα για την TPCA

Το ορόσημο αυτό, που χρειάστηκε μόλις τρία χρόνια και εννέα μήνες για να επιτευχθεί, σηματοδοτεί την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία στην TPCA.

Το ορόσημο αυτό που χρειάστηκε μόλις τρία χρόνια και εννέα μήνες για να επιτευχθεί, σηματοδοτεί την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των Peugeot –  Citroen (PSA) και της Toyota Motor Company (TMC), οι οποίες σχηματίζουν την TPCA, επί Τσέχικου εδάφους.  
 
Στο εργοστάσιο που βρίσκεται 60 περίπου χιλιόμετρα έξω από την Πράγα, απασχολούνται 3.500 εργαζόμενοι με την κατασκευή των τριών μικρών της κοινοπραξίας, (107, C1 και Aygo σε όλες τις εκδόσεις). Στις εγκαταστάσεις πραγματοποιούνται όλα τα στάδια της κατασκευής των αυτοκινήτων, από την κοπή του μετάλλου έως την τελική συναρμολόγηση και τη βαφή τους. Το κόστος της συνολικής επένδυσης ανέρχεται στο ποσό του 1,3 δισ. Ευρώ.
 
Ο Πρόεδρος της TPCA, Yasuhiro Takahashi, θα παρουσιάσει στο Δήμαρχο της πόλης Kolin, Jiri Buric, το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο που είναι ένα κόκκινο 5θυρο βενζινοκίνητο C1, σε ειδική τελετή που θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ