top icon
Κόσμος

Αυτό είναι το νέο και ηλεκτρικό VW ID.5 GTX

Το VW ID.5 GTX είναι το νέο μέλος της οικογένειας ID. του γερμανικού εργοστασίου προσφέροντας περισσότερο στιλ, σύμφωνα με τους δημιουργούς τους, σε σχέση με το ID.4.

Το νέο VW ID.5 GTX θα παρουσιαστεί επίσημα και για πρώτη φορά, ως καμουφλαρισμένο ωστόσο πρωτότυπο, στην Έκθεση του Μονάχου σε έναν μήνα από σήμερα αποτελώντας το απαραίτητο συμπλήρωμα στην ηλεκτρική οικογένεια ID. της γερμανικής εταιρείας. Και συνάμα, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό coupe SUV της VW.

Σχεδιαστικά, στο ψηλό μπροστινό μέρος, οι προβολείς IQ.Light LED της VW προσδίδουν μια έντονη εμφάνιση. Την ίδια στιγμή, η φωτεινή λωρίδα που κλίνει προς το λογότυπο της VW έχει συνδυαστεί με τρία ισχυρά, φωτιζόμενα στοιχεία σε στιλ κηρήθρας τόσο στην πλευρά του οδηγού, όσο και του συνοδηγού.

VW ID.5 GTX

Με τη σειρά τους, οι επίπεδες κεκλιμένες κολώνες Α δίνουν στη γραμμή της οροφής μια κομψή ροή, ενώ στο πίσω μέρος οι οριζόντιες γραμμές τονίζουν το πλάτος του αμαξώματος. Τα πίσω φώτα LED, με τρισδιάστατο σχεδιασμό, ολοκληρώνουν το σχεδιασμό του πίσω μέρους του νέου VW ID.5 GTX.

Τα αρχικά GTX υποδηλώνουν, σύμφωνα με την VW, τον σπορτίφ προσανατολισμό του αυτοκίνητου «συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησαν τα λογότυπα GTI, GTD και GTE».

Προς το παρόν, η VW δεν ανακοινώνει λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές και εκδόσεις του νέου VW ID.5 GTX περιοριζόμενη ωστόσο στις επίσημες αναφορές της στην παρουσία δύο ηλεκτροκινητήρων.

Η κορυφαία έκδοση του VW ID.5 GTX, το οποίο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά, αναμένεται να εξασφαλίζει αυτονομία με μια φόρτιση της τάξης των 497 χλμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VW ID.5 GTX
  • VW ID.5 GTX
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ