top icon
Κόσμος

Έρχεται και το νέο Polestar 4

Η Polestar ετοιμάζει με πυρετώδη ρυθμό την προϊοντική της επέλαση με τα νέα Polestar 3, 4 και 5.

Αν έχετε μπερδευτεί με τους… αριθμούς, να η ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο μια και καλή. Η Polestar, η σουηδική εταιρεία που ξεπήδησε μέσα από τους κόλπους της Volvo, και κατ’ επέκταση από τις τάξεις της κινεζικής Geely που τις ελέγχει, βρίσκεται κυριολεκτικά πλέον «προ των πωλών» προκειμένου να εξαπολύσει τη νέα προϊοντική της επίθεση.

Polestar 1

Τα πάντα ξεκίνησαν το 2017 με το Polestar 1, ένα κουπέ plug-in υβριδικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Η συνέχεια είχε να κάνει με το Polestar 2, το οποίο εγκαινίασε τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική εποχή της Polestar, όντας ένα EV στο μέγεθος του Tesla Model 3.

Polestar 2

Το νέο Polestar 3 είναι το επόμενο νέο μοντέλο των Σουηδών, και συνάμα το πρώτο της SUV, το οποίο θα διαθέτει από τα τέλη του 2023 και μετά, όταν και θα αρχίσει να διατίθεται ανά τον κόσμο, ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με δύο ηλεκτροκινητήρες στοχεύοντας σε αυτονομία που με μια φόρτιση που θα ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Σουηδός κατασκευαστής, η παραγωγή του νέου Polestar 3 θα λαμβάνει χώρα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Κίνα από τις αρχές του 2023 – οι ενδιαφερόμενοι ωστόσο θα μπορούν να προβούν σε παραγγελία από το προσεχές φθινόπωρο και μετά.

Polestar 3

Όπως δήλωσε η Polestar σήμερα, «δίπλα» στο Polestar 3 θα τοποθετηθεί αμέσως μετά το… αδελφάκι του, το Polestar 4, το οποίο παρουσιαστεί και αυτό το 2023 υιοθετώντας μια σχεδίαση SUV με κουπέ όμως χαρακτηριστικά. Κάτι σαν τα XC40 και C40.

Polestar 1 2 3 4

Το επόμενο «χτύπημα» των Σουηδών ακούει στο όνομα Polestar 5, και όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό 4θυρο GT το οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το 2024.

Polestar 5

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ