top icon
Κόσμος

Polestar 4: Πρεμιέρα στη Σαγκάη

Η Polestar θα αποκαλύψει το επόμενο αυτοκίνητό της, το Polestar 4, στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης στις 18 Απριλίου 2023.

Για την τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των αυτοκινήτων της, η Polestar πήρε το SUV coupé και το μεταμόρφωσε για την εποχή του ηλεκτρισμού. Το Polestar 4, όπως έχει εξαγγελθεί, θα συνδυάζει την αεροδυναμική ενός κουπέ με τους χώρους ενός SUV και συνάμα θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο σύγχρονης τεχνολογίας.

Polestar 1 2 3 4
Τα σχεδιαστικά στοιχεία και οι βελτιώσεις βιωσιμότητας που παρουσιάστηκαν αρχικά στα πρωτότυπα αυτοκίνητα της Polestar θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Polestar 4 παραγωγής. Το ηλεκτρικό SUV coupé θα είναι επίσης το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής της Polestar μέχρι σήμερα.

Προς το παρόν η εταιρεία αρκείται σε φειδωλές δηλώσεις και δειγματοληπτικές φωτογραφίες ενώ αναμένονται και περισσότερα τεχνικά στοιχεία.

Polestar: Από το 1 έως το 4 και σύντομα στο 5

«Το Polestar 4 δεν είναι απλώς μια τροποποιημένη έκδοση του πρώτου μας SUV. Αντιθέτως, επανεξετάσαμε ολόκληρο τον σχεδιασμό για να δημιουργήσουμε μια νέα εκδοχή κουπέ SUV», λέει ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar.

Οι επισκέπτες της έκθεσης αυτοκινήτου της Σαγκάης θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Polestar στο περίπτερο της εταιρείας πλαισιωμένο από το Polestar 3 και το πρόσφατα ανανεωμένο Polestar 2, κάνοντας την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην Κίνα.

polestar badge

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ