top icon
Επικαιρότητα

Η αναγέννηση της Lancia

O CEO της Lancia, Luca Napolitano, ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας διοικητικής ομάδας της εταιρείας σηματοδοτώντας έτσι την αναγέννησή της υπό τη σκέπη της νεοσύστατης Stellantis.

Ως μέρος της νέας παγκόσμιας διοικητικής δομής της νεοσύστατης Stellantis, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia, Luca Napolitano, ανακοίνωσε σήμερα τη σύσταση του νέου… επιτελείου της μάρκας. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια κίνηση με στρατηγική σημασία που σηματοδοτεί την «επιστροφή» της εμβληματικής μάρκας της FCA στο σύγχρονο αυτοκινητιστικό προσκήνιο.

Χαρακτηριστική των προθέσεων των Ιταλών είναι και η δήλωση του CEO της Lancia, Luca Napolitano:

«Αναζητούσαμε μια ομάδα επαγγελματιών για να χτίσουμε το μέλλον της μάρκας Lancia, αξιοποιώντας ένα τεράστιο δυναμικό πάθους, αφοσίωσης και οράματος».

Lancia Ypsilon

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, o Paolo Loiotile ορίστηκε υπεύθυνος για τα προϊόντα της Lancia και ο Yann Chabert αρμόδιος για θέματα που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και την επικοινωνία.

Η Erica Valeria Ferraioli ανέλαβε υπεύθυνη για την τιμολόγηση των αυτοκινήτων της Lancia αλλά και της Alfa Romeo, αναφερόμενη απευθείας τόσο στον Luca Napolitano, CEO της Lancia όσο και στον Jean-Philippe Imparato, CEO της Alfa Romeo.

Την ίδια στιγμή, η Roberta Zerbi διορίστηκε υπεύθυνη για τις Lancia και Alfa Romeo Europe, αναφερόμενη και στον Maxime Picat, CΟΟ της εταιρείας, όσο και στους Luca Napolitano και Jean-Philippe Imparato.

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τη νέα δομή της Stellantis, η Lancia θεωρείται ως μια από τις τρεις premium μάρκες του νεοσύστατου ομίλου, μαζί με τις Alfa Romeo και DS Automobiles (περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Προς ώρας, ωστόσο, οι ιθύνοντες της ιταλικής εταιρείας δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους αναφορικά με τις επικείμενες κινήσεις της στην ευρωπαϊκή – και όχι μόνο – σκακιέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ