top icon
Επικαιρότητα

Ηλεκτρικό concept από την Kia στη Γενεύη

Η κορεάτικη εταιρεία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκίνητου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου ένας ηλεκτρικό πρωτότυπο.

Προς το παρόν, πέρα από την teaser φωτογραφία που παραθέτουμε, η κορεάτικη εταιρεία δεν αποκαλύπτει κανένα στοιχείο για το νέο πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο περίπτερο της στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης σε λίγες μέρες από σήμερα – ούτε καν το όνομα του. Στο λιτό δ.Τ. που αναρτήθηκε προ ολίγου στον ιστότοπό της, ο πρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της Kia στην Ευρώπη, Gregory Guillaume, αναφέρει τα εξής:

«Ο σχεδιασμός στην αυτοκινητοβιομηχανία αφορά στην καταγραφή περισσότερων χτύπων στην καρδιά – και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει αυτό σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

«Σχεδιάσαμε ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που όχι μόνο ανταποκρίνεται στις ανησυχίες των καταναλωτών γύρω από την αυτονομία, την απόδοση, τα δίκτυα επαναφόρτισης και το δυναμισμό στην οδήγηση, αλλά και για να αναδείξει τη συναισθηματική μας προσέγγιση στην ηλεκτροκίνηση»._X.A.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ