top icon
Νέα

Το μοντέλο της VW που ξεπούλησε σε 8 λεπτά!

Το σπέσιαλ αυτοκίνητο της VW κοστίζει περισσότερα από 76.000 €, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το κοινό από το να το εξαντλήσει σε ελάχιστα λεπτά.

Ούτε οι άνθρωποι της VW δεν περίμεναν ότι το περιορισμένης παραγωγής Golf R 333, θα έκανε sold out σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η γερμανική εταιρεία δεν πρόλαβε να ανοίξει τις παραγγελίες για το πανίσχυρο hot hatch και οι διαθέσιμες μονάδες εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού.

VW

Συγκεκριμένα, το Golf R 333 Limited Edition ξεπούλησε σε μόλις 8 λεπτά της ώρας, παρότι η τιμή του είναι ιδιαίτερα «τσουχτερή». Στη Γερμανία, προσφέρθηκε έναντι του ποσού των 76.410 ευρώ, με τις παραδόσεις στους 333 τυχερούς πελάτες να προγραμματίζονται για τον Οκτώβριο.

333 ίπποι και εξάτμιση R Performance

Το εξατομικεύμενο Golf διακρίνεται από μια σειρά αποκλειστικών χαρακτηριστικών. Φοράει μαύρες ζάντες 19 ιντσών Estoril και φέρει στάνταρ ημι-σλικ ελαστικά, τροφοδοτείται από μια βελτιωμένη εκδοχή του δίλιτρου TSI κινητήρα απόδοσης 333 ίππων και 420 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι εξαιρετικές και το βελόνα του κοντέρ να σταματά στα 270 χλμ./ώρα.

VW

Ο ήχος του μοτέρ είναι υπέροχος χάρη στο σύστημα εξάτμισης R Performance με την υπογραφή της πλέον εξειδικευμένης στο είδος εταιρείας Akrapovic και οι απολήξεις είναι φτιαγμένες από τιτάνιο.

Διαβάστε αναλυτικά για το VW Golf R 333 Limited Edition εδώ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ