top icon
Κόσμος

Νέο VW Polo GTI: Πρεμιέρα στα τέλη Ιουνίου

Το νέο VW Polo GTI αποκαλύπτεται μερικώς σήμερα με την αρωγή του πρώτου επίσημου σκίτσου του.

Αν μη τι άλλο, το VW Polo GTI έρχεται για μια ακόμα φορά να αποτελέσει το απαραίτητο αλατοπίπερο στη γκάμα του γερμανικού σούπερ μίνι, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα φέροντας ουκ ολίγες αναβαθμίσεις – με σημαντικότερες εκείνες που αφορούν τις τεχνολογίες και τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης με τα οποία εξοπλίζεται.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το γερμανικό εργοστάσιο παρουσίασε τη νέα του πρόταση στο segment B στις «ταπεινές» εκδόσεις του 1,0 λίτρου αφήνοντας μάλιστα εκτός… ρεπερτορίου τον 1.500άρη TSI των 150 ίππων του γερμανικού ομίλου.

Ως εκ τούτου, η επικείμενη προσθήκη της έκδοσης GTI στη γκάμα του μοντέλου κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη με δεδομένη την παράδοση της μάρκας σε αντίστοιχες κατασκευές αλλά και του ίδιου του μοντέλου στο σπορτίφ παρακλάδι της κατηγορίας Β.

Προς το παρόν πάντως η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει τι μας επιφυλάσσει το νέο VW Polo GTΙ σε επίπεδο επιλογών σε ό,τι έχει να κάνει με τα μηχανικά του μέρη.

VW Polo GTI: O προκάτοχος

Θυμίζουμε ωστόσο ότι ο προκάτοχος του φιλοξενούσε κάτω από το εμπρός καπό τον γνωστό, 2λιτρο TSI κινητήρα του VW Group ο οποίος απέδιδε 200 ίππους και 320 Nm ροπής σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τεχνολογικό – και όχι μόνο – ποιον του νέου VW Polo GTI αναμένεται να γίνουν γνωστές τις προσεχείς εβδομάδες.

VW Polo GTI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VW Polo GTI
  • VW Polo GTI
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ