top icon
Επικαιρότητα

Parkaro.gr

Όλοι ξέρουν ότι η εύρεση χώρων στάθμευσης γίνεται ολοένα δυσκολότερη την τελευταία δεκαετία, εξαιτίας της αύξησης των αυτοκινήτων, των περιορισμών στη στάθμευση και την γενικότερη άνοδο του κόστους στάθμευσης. Την ίδια στιγμή, χιλιάδες θέσεις (γκαράζ, πυλωτές, αυλές, ιδιωτικοί δρόμοι) στο κέντρο της πόλης, κοντά σε σταθμούς μετρό & λεωφορείων, στάδια κτλ μένουν άδειες καθημερινά για κάποιες ώρες.
 
Στόχος του www.parkaro.gr είναι να συνδέσει τους οδηγούς που αναζητούν μια προσιτή θέση για το όχημά τους με τους ιδιώτες – ιδιοκτήτες αυτών των θέσεων στάθμευσης. Οι ιδιοκτήτες θέσεων μπορούν μέσω του Parkaro.gr να προσφέρουν τον ιδιωτικό τους δρόμο που δεν χρησιμοποιείται, το γκαράζ τους ή κάποιον ασφαλή χώρο στάθμευσης προς ενοικίαση και να κερδίζουν ένα σημαντικό πρόσθετο μηνιαίο εισόδημα. Aν ζείτε σε μία πόλη ή κοντά σε σταθμό μετρό, αεροδρόμιο ή στάδιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε κάποιον διατεθειμένο να πληρώσει για να σταθμεύσει εκεί. Με μια απλή και δωρεάν εγγραφή στο Parkaro.gr, μπορείτε να μετατρέψετε το γκαράζ σας σε μια εύκολη πηγή εσόδων.
 
Επίσης, όσοι μετακινούνται από και προς την δουλειά τους, όσοι παρακολουθούν αθλητικά και μουσικά δρώμενα ή βρίσκονται σε μια μικρή ή μεγάλη πόλη για μερικές ημέρες, μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία αυτή και να βρούν κατάλληλους χώρους στάθμευσης σε τιμές προσιτές και μόνο για τις ώρες ή μέρες που τις χρειάζονται. Μπορεί να γίνει τόσο μακροπρόθεσμη όσο και βραχυπρόθεσμη ενοικίαση χώρων στάθμευσης μέσω του δικτύου του Parkaro.gr.
 
Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε, μπορείτε απλά να στείλετε ένα e-mail στο [email protected]
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ