Η κροατική Rimac είναι έτοιμη να παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του C_Two στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.

H Rimac ολοκληρώνει την εξέλιξη του ηλεκτρικού C_Two, το οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί σε μόλις 150 αντίτυπα με κάθε ένα από αυτά να κοστίζει 2,2 εκ. ευρώ. Στο hypercar της κροατικής εταιρείας την κίνηση προσφέρουν τέσσερις στο σύνολο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 1.914 ίππους και ροπή 2.300 Nm.

Το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από ένα ζεύγος μονοτάχυτων κιβωτίων για τον εμπρός άξονα και ένα αντίστοιχο, με δύο όμως σχέσεις, για τον πίσω. Σύμφωνα με τους δημιοθργούς του αυτοκιν'ητου, η τελική ταχύτητα του C_Two είναι 415 χλμ./ώρα, με την επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να διαρκεί μόλις 1,97 δλ. Το δε «0-160» πραγματοποιείται σε 4,3 δλ.. το «400άρι» σε 9,1 δλ και το «0-300» σε 11,8 δλ. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο (και ταχύτερο);_X.A.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά