ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Εικόνα Κ. Σινόπουλος
Αυτά. Πιο ιταλικό δεν γίνεται. Εντάξει, χορεύει λίγο στο ρελαντί (κινητήρας;), χορεύει και στα βαρετά της πόλης (ελατήρια;), αλλά χορεύει "έμπειρα" στις στροφές που παίρνεις, το αυτοκίνητο διδάσκει τι σημαίνει τιμόνι πλαίσιο στην κατηγορία του, πολύ προτιμότερο από προχώ ανταγωνιστές SUV.
Εικόνα Φαμπρίτσιο Λαζάκις
Έχουν υπάρξει διάφορες περιπτώσεις στο παρελθόν με κωμικοτραγικές καταστάσεις. Το χθεσινό όμως, ήταν από τα χειρότερα… Κανονικά, το παρόν κείμενο θα έπρεπε να εκθειάζει μια σπάνια -δυστυχώς- και εκπληκτική μάχη μεταξύ δύο θρύλων του σπορ.
Εικόνα Στράτης Χατζηπαναγιώτου
Μπήκαμε για τα καλά στην ψηφιακή εποχή. Έχουμε πρόσβαση σε άπειρη πληροφορία. Οι συσκευές της καθημερινότητάς μας είναι σχεδόν αποκλειστικά ηλεκτρικές και ψηφιακές. Επικοινωνούν μεταξύ τους, αυτοελέγχονται, οι αλγόριθμοί τους ξέρουν το καλό μας πριν από εμάς.
Εικόνα Μιχάλης Σταυρόπουλος
Μπορεί οι σημερινές γενιές να βίωσαν τις συνέπειες της κρίσης, όμως την ίδια στιγμή είναι εκείνες οι οποίες είχαν την τύχη να βρεθούν στο μεταίχμιο των αλλαγών που φέρνουν οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. Το σκεφτόμασταν αυτό με τον Θάνο Ηλιόπουλο, στη διάρκεια της φωτογράφιση
Εικόνα Στράτης Χατζηπαναγιώτου
Ο Ζαν Τοντ, τότε αφεντικό της Peugeot, είχε προτείνει το γκρουπ S, έχοντας και την Audi με το μέρος του. Με έτοιμο κεντρομήχανο Quattro. Ο Ρερλ στην εξέλιξη, με τον Λάσε Λάπι μαζί του. Τον μέντορα του Μάκινεν.
Εικόνα Στράτης Χατζηπαναγιώτου
Απλά να ονειρεύεσαι, σε συνδυασμό με το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο που εδώ και 100 χρόνια κοσμεί το ιδιαίτερο νησί και ευρύτερα τον Σαρωνικό, υπενθυμίζοντας πως και στον τόπο μας γνωρίζουμε. Να διατηρούμε τη φρεσκάδα με στυλ, χωρίς να πληγώνουμε ό,τι ιερό χαρακτηρίζει τον πολιτισμό μας.