ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Δεν είναι πανέμορφα τα coupe; Όλοι μας έχουμε επιθυμήσει ένα καλλίγραμμο coupe. Όμως η εποχή επιτάσσει υψηλή θέση οδήγησης, πρακτικότητα, οικονομία και άλλα τέτοια, βαρετά ομολογουμένως, στοιχεία για τον εραστή της οδήγησης.
Η πόλη του Τάσου Γεμενή, του Χρήστου Πανουργιά, του Σωτήρη Χατζητσόπανη. Η πόλη του αείμνηστου Γιάννη Ανδρικόπουλου και του πολύτιμου Γιάννη Κέπετζη. Εδώ που έλαμψαν ο Νάκος Πανουργιάς και ο Αντώνης Στιβαχτάρης.
Στην επιχειρησιακή ορολογία, η έννοια του ‘rebranding’ αφορά την αλλαγή επωνυμίας, διακριτικών (logo) και, πολλές φορές, φιλοσοφίας μίας εταιρείας, με στόχο την αναζωογόνησή της, ή την ανανέωση του εταιρικού της προφίλ, σε μία προσπάθεια να ανακάμψει από μία περίοδο ύφεσης.
Το λέει συχνά ο Κώστας Στεφανής. Με τα δικά μας κριτήρια, άτυπο δίδυμο με τον Λεωνίδα Κύρκο ως οι πλέον επιτυχημένοι στον ελληνικό μηχανοκίνητο χώρο.
Τι καταναλώνει στην πραγματικότητα ένα αυτοκίνητο και, κατ' επέκταση, πόσο επιβαρύνει το περιβάλλον, εν συγκρίσει με τις θεωρητικές τιμές των επίσημων μετρήσεων; Στο καίριο αυτό ερώτημα μια εμπεριστατωμένη απάντηση μάς έδωσε η σχετική μελέτη του ΑΠΘ, που δημοσιεύσαμε στο