ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Αυτοκίνητο ορόσημο για την ιστορία της Mercedes Benz. Χρόνια τώρα αποτελεί την σταθερή προτίμηση ενός ιδιαίτερου αγοραστικού κοινού πολυτελών αυτοκινήτων, που δεν θα αρκεστεί σε ένα σχετικά μικρό σεντάν αλλά και δεν επιθυμεί να κάνει x-large εμφανίσεις με την ναυαρχίδα της εταιρείας S-Class.
Περίπτωση που αναρωτιέσαι για το ποιος συμβουλεύει αυτόν το χαρισματικό πιλότο. Έφυγε (νύχτα) από τη Ferrari και πήγε στη McLaren υπολογίζοντας περισσότερο το πακέτο σε ευρώ, παρά αυτό που αφορά σε επιδόσεις. Ήταν σε αδιέξοδο, θα πείτε. Πού αλλού; Αυτός και ο Μαρκιόνε γνωρίζουν.
Λίγοι περίμεναν εκείνο το 20χρονο παιδί, πίσω στο μακρινό 2001, που μόλις ξεκινούσε την καριέρα του στην F1 με τη Minardi, να γίνει ένας εκ των μεγαλύτερων οδηγών των τελευταίων -πολλών- ετών.
Το μεταγραφικό «παζάρι» στη Formula 1 βρίσκεται σε έξαρση. Η λεγόμενη ‘Silly Season’, όταν ακούγονται οι φήμες για το πού θα βρίσκονται ορισμένοι οδηγοί την επόμενη χρονιά, καλά κρατεί, και τα διάφορα σενάρια αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, όσο το τοπίο «ξεθολώνει».
Όσο τα αυτοκίνητα (αλλά και πολλές καταναλωτικές συσκευές) γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκα, εξασφαλίζοντας συνάμα αυξημένες δυνατότητες στους κατόχους τους, άλλο τόσο οι τελευταίοι αντιμετωπίζονται από τους κατασκευαστές ως ανίκανοι να διαχειριστούν αυτά ακριβώς που τους παρέχονται!
Καμία σχέση, με αφορμή και ευκαιρία. Αρκεί να έχεις γνωρίσει τον Βασίλη Μανδύλα έστω ευκαιριακά και να έχεις ζήσει ώστε να ξέρεις την ποιότητα και το βάθος των συνεργατών του. Τον νέο τους Γενικό, και την... Αγ.