ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Το ΕΚΟ Racing Dirt Games δε χρειάζεται πλέον συστάσεις.
“Οι άνθρωποι” θα πείτε, και, ξεπερνώντας το αυτονόητο, να μείνουμε στη σειρά “Ζ” της Nissan για λόγους ουσίας και συναισθήματος. «Ιατρικά», αδιάφορα αυτοκίνητα τα Datsun άλλοτε, τα Nissan έως σήμερα στη συμβατική τους εκδοχή, αλλά δεν έλειψαν οι κατασκευές με άποψη και χαρακτήρα.
Το σχόλιο δεν αφορά τη σχέση με το Arona -συνολικά και αντικειμενικά το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας-, ούτε το Kamiq που ήδη λάμπει και ας μην έχει οδηγηθεί. Ο προβληματισμός είναι εντελώς διαφορετικός και αφορά στην ενδοοικογενειακή ταραχή.
Οι λιγοστοί συμπατριώτες μας που ασχολούνται με τον εθελοντισμό, προσφέρουν τον λιγοστό προσωπικό τους για το κοινό καλό, εντούτοις αντιμετωπίζουν και μια σειρά από προβλήματα που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την συνεισφορά τους.
Η απογοητευτική εμφάνιση της Ferrari στην Αυστραλία άφησε άναυδους τους αναλυτές, τους αντιπάλους και το κοινό, αφού άπαντες περίμεναν τη Scuderia να βρίσκεται στην κορυφή, μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στις δοκιμές της Βαρκελώνης.
Αιτία οι δοκιμές εξέλιξης της F3 του 19χρονου Δημήτρη Β. Τσίμπρη με ορίζοντα τη συμμετοχή του Έλληνα από το κάρτιγκ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θεσμός με 9 αγώνες και αρχή στο Paul Ricard σε δύο εβδομάδες.