ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Η Εθνική μας ομάδα με Πρωταθλητές-Πρωταγωνιστές ειδικούς των βουνών μας, σε Ανάβαση στην Ιταλία, ως εμπειρία ζωής. Άσκηση ακριβείας που επαναλαμβάνεται έστω με ένα χρόνο καθυστέρηση. Έχει τη σφραγίδα της ΟΜΑΕ που φέτος στήριξε υποδειγματικά σε επίπεδο επικοινωνίας. Το πλέον σημαντικό.
«Μακάρι και station wagon», αφού έχει τρέλα και με το κουβάλημα. Ανθρώπους, τρέιλερ, μπαγκαζιέρα, και βέβαια καρτ. Ήταν μίνι, έγινε με τα χρόνια 6τάχυτο. Ένα «κλικ» πριν από την περιβόητη F4.
Θύμισε εκείνες τις δύσκολες εποχές του '12-'13 η έκθεση στο Παρίσι σήμερα, παρά την προσπάθεια των Γάλλων, των Γερμανών και της Toyota να την κρατήσουν ζωντανή.
Πριν από πολλές δεκαετίες είχε γράψει ένα άρθρο ο Δημήτρης Κληρονόμος, το οποίο μάλιστα είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, καθώς «φωτογραφίζονταν» οι χαρακτήρες των οδηγών ανάλογα με το αυτοκίνητό τους, ακόμα και με το χρώμα που είχαν επιλέξει.
Μια σταλίτσα μπροστά στον κ. Στέλιο Καγιάφα και στους συνεργατες του στα Κ, όλοι τους ικανοί να συμμετέχουν σε σεμινάριο για να διδάξουν τους ειδικούς (;) ex-ράλλυ κριτές, στις πίστες.
Ας πάρουμε τα πράγματα από το Γαλλικό GP, όπου ο Φέτελ διέπραξε ένα ζημιογόνο -για τη βαθμολογική κατάσταση- λάθος στις πρώτες στροφές, προσκρούοντας στην Mercedes του Valtteri Bottas.