ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Λίγοι περίμεναν εκείνο το 20χρονο παιδί, πίσω στο μακρινό 2001, που μόλις ξεκινούσε την καριέρα του στην F1 με τη Minardi, να γίνει ένας εκ των μεγαλύτερων οδηγών των τελευταίων -πολλών- ετών.
Το μεταγραφικό «παζάρι» στη Formula 1 βρίσκεται σε έξαρση. Η λεγόμενη ‘Silly Season’, όταν ακούγονται οι φήμες για το πού θα βρίσκονται ορισμένοι οδηγοί την επόμενη χρονιά, καλά κρατεί, και τα διάφορα σενάρια αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, όσο το τοπίο «ξεθολώνει».
Όσο τα αυτοκίνητα (αλλά και πολλές καταναλωτικές συσκευές) γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκα, εξασφαλίζοντας συνάμα αυξημένες δυνατότητες στους κατόχους τους, άλλο τόσο οι τελευταίοι αντιμετωπίζονται από τους κατασκευαστές ως ανίκανοι να διαχειριστούν αυτά ακριβώς που τους παρέχονται!
Καμία σχέση, με αφορμή και ευκαιρία. Αρκεί να έχεις γνωρίσει τον Βασίλη Μανδύλα έστω ευκαιριακά και να έχεις ζήσει ώστε να ξέρεις την ποιότητα και το βάθος των συνεργατών του. Τον νέο τους Γενικό, και την... Αγ.
Καθώς μου δόθηκε η δυνατότητα να οδηγήσω την τελευταία εκδοχή του Suzuki Swift Sport, θα μπω κατ' ευθείαν στο θέμα... αραδιάζοντας όλους εκείνους του λόγους που το κάνουν απολαυστικό στην οδήγηση.
Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Mercedes A-Class αποτελεί μία πρόκληση σε ήθη κι εθιμοτυπίες για αυτή την ιστορική εταιρεία, βγάζει κάτι δυναμικό, απόλυτα μη συμβατικό, με ακμές παντού, ρύγχος επιθετικό και καθαρές επιφάνειες που την κάνουν να δείχνει ακόμα πιο χαμηλή, φαρδιά και σ