ΑΠΟΨΕΙΣ

Σελίδες

Μπορεί το τίναγμα των φτερών μιας πεταλούδας στον Αμαζόνιο να φέρει βροχή στην Κίνα; Αντίστοιχα θα αναρωτηθεί κανείς τι είναι αυτό που προκαλεί τα όποια σκαμπανεβάσματα στη χαοτική αγορά του αυτοκινήτου.
Η Fabia στην 3η, πλέον, εκδοχή της απλά επιβεβαιώνει το πώς λειτουργούν οι Γερμανοί, μοιράζοντας υποδειγματικά τα καλούδια του γκρουπ, και το πώς λειτουργεί η Kosmocar σε δύσκολες ασκήσεις.
Η ψυχική δύναμη είναι κρυφή, αλλά συνάμα είναι και μία από τις πιο ισχυρές που διαθέτει ο άνθρωπος. Σε δύσκολες στιγμές, σε αντίξοες συνθήκες, το ψυχικό σθένος είναι αυτό που βγάζει κάποιον από το αδιέξοδο, τον βοηθά να σταθεί ξανά στα πόδια του.
Με στυλ, τακτ και ευαισθησία, με σημαία σας τον Σεβασμό. Στον εαυτό σας, στους θεσμούς και βέβαια στον αγωνιζόμενο που στερείται και παλεύει.
Ο καθένας κάνει τον προγραμματισμό του. Όχι μακροπρόθεσμα, αφού κάτι τέτοιο είναι αδύνατο στην Ελλάδα του 2018, αλλά έστω βραχυπρόθεσμα, συνδυάζοντας τη δουλειά με την προσωπική ευχαρίστηση. Στο χώρο μας είναι λίγο δύσκολο να συμβεί το ανάποδο...