top icon
Blog

Motorsport Stories #22: Motorsport για ενήλικες!

Η Renee Gracie ξεκίνησε την καριέρα της ως μια πολλά υποσχόμενη οδηγός αγώνων, αλλά αφού δεν κατάφερνε να προσπερνάει τους άντρες αντιπάλους της, σκέφτηκε να τους κάνει… πελάτες. Με συνδρομή!

Αυτά τα Motorsport Stories ορισμένες φορές μπορεί να γίνουν πολύ εξαντλητικά… Για το σημερινό ας πούμε έκανα μια ενδελεχή έρευνα στο internet, που διήρκεσε σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα με ξενύχτια και πολλές εργατοώρες εμπρός από έναν υπολογιστή. Μερικές φορές έμπαινα και από το κινητό για να είμαι ειλικρινής…

Η Renee Gracie είναι μια νέα κοπέλα η οποία έχει δύο μεγάλες αγάπες στη ζωή της. Τους αγώνες και τα… λεφτά! Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε το καρτ, στην μακρινή Αυστραλία από όπου κατάγεται. Εντυπωσίασε καθώς ήταν ένα ταχύτατο κορίτσι ανάμεσα στα αγόρια που συμμετείχαν και κάποιοι είδαν στο πρόσωπό της, ένα νέο αστέρι που όδευε προς το κορυφαίο πρωτάθλημα των Supercars.

Προθάλαμος αυτού ωστόσο είναι η κατηγορία Super2 που είναι υποστηρικτική επί της ουσίας στα αγωνιστικά Σαββατοκύριακα, με το μεγαλύτερο ποσοστό των rookies στα Supercarsνα προέρχονται από το Super2. H Renee ξεκίνησε την πορεία της εκεί το 2015. Νωρίτερα και έχοντας μόλις συμπληρώσει τα 18 της χρόνια, ήταν η πρώτη γυναίκα οδηγός του Porsche Carrera Cup Αυστραλίας και το έκανε με πολύ στυλ, καθώς τερμάτισε σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Το 2015 σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε η περιπέτεια στην κατηγορία Super2. Ήταν η πρώτη κοπέλα εκεί, έπειτα από 14 χρόνια και μαζί με την Simonade Silvestro συνέθεσε το πρώτο, έπειτα από 17 χρόνια, αμιγώς γυναικείο πλήρωμα για το Bathurst 1000, την ιστορικότερη κούρσα του Αυστραλιανού motorsport.

Renee Gracie

Ο δρόμος της επιτυχίας όμως δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα πάντα. Αντιθέτως στα κρεβάτια των ξενοδοχείων που είναι στρωμένα με σατέν, απαλά σεντόνια δεν υπάρχει πρόβλημα να πετάξεις ορισμένα ροδοπέταλα ή να τα κάνεις άνω κάτω παίρνοντας πόζες για μια καλή φωτογραφία.

Άσε που είναι κάπως πιο ξεκούραστη αυτή η δουλειά, ιδίως αν έχεις τα προσόντα και την… χάρη να την φέρεις εις πέρας. Έτσι η Renee Gracie έκανε μια τολμηρή στροφή στην καριέρα της, καθώς πλέον ο στόχος των V8 Supercars είχε απομακρυνθεί, λόγω ορισμένων ατυχιών που προέκυψαν, αφού τα ρημάδια τα αυτοκίνητα που οδηγούσε η κοπέλα δεν πήγαιναν γρήγορα για να μπορεί να τους κερδίσει όλους…

Αφοσιώθηκε στον Only Fans λογαριασμό της, γεμίζοντάς τον με περιεχόμενο. Δεν ξέρετε τι είναι το Only Fans; Έλα, τώρα… Τέλος πάντων, θα σας πω εγώ. Όπως μου έχει πει ένας φίλος μου δηλαδή, πρόκειται για ένα site με οπτικό (και οπτικοακουστικό συνήθως) υλικό για ενήλικες.

Η Renee Gracie (το γράφω όλο για να μην κάνετε κανένα λάθος, στην περίπτωση που έχει αρχίσει και σας ενδιαφέρει κάπως περισσότερο το σημερινό Motorsport Story), είναι πλέον μια από τις top porn influencers της Αυστραλίας. Με καθημερινά update στον λογαριασμό της, κάτι το οποίο δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, όπως καταλαβαίνετε, αλλά για να το λέει η κοπέλα, έτσι θα είναι!

Μπορούν βέβαια να το επιβεβαιώσουν περισσότεροι από 7.000 θαυμαστές της που πληρώνουν για να έχουν αυτή την… χαρά, καθότι το Only Fans είναι συνδρομητική υπηρεσία. Ως εκ τούτου η Renee τζιράρει περίπου 50.000 δολάρια τον μήνα (!) με αυτόν τον τρόπο και πλέον ο στόχος της είναι να επιστρέψει στο πρωτάθλημα Super2 με την δική της ομάδα όμως, κάτι που τοποθετεί λίγο αργότερα στην ζωή της.

Προς το παρόν, απολαμβάνει περισσότερο αυτό που κάνει, από το να «γυρνάει γύρω στο Bathurst», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τα πισωγυρίσματα που συμβαίνουν στο επάγγελμα, καθώς πριν μερικούς μήνες το Instagram απέκλεισε τον λογαριασμό της, στερώντας της μερικές χιλιάδες… online μπανιστιρτζίδες, δυνητικούς πελάτες.

Renee Gracie

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Renee Gracie
  • Renee Gracie
  • Renee Gracie
  • Renee Gracie
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ