top icon
Blog

Όνειρο είναι…

Ο Νίκος είναι καλύτερα, ο Γιάννης είναι καλά, ο Παύλος έχει κουράγιο να σκέφτεται την επόμενη μέρα σε σχέση με το χώρο που όλοι αγαπάμε, αλλά λίγοι σέβονται…

Σήμερα, ο «πόλεμος των άστρων» δεν είχε να κάνει με την κινηματογραφική παραγωγή, αλλά βγήκαμε στο βουνό και ξεμουδιάσαμε. Με ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι σαφές πως η επόμενη μέρα απαιτεί προσαρμογή. Συγκρατημένα αισιόδοξοι λοιπόν, προστατεύοντας τη ρουτίνα μας, με σεβασμό σε όσους υποφέρουν και σε όσους πιέζονται. Τυχεροί ως οργανισμός. Εργαζόμαστε σε μια υγιή επιχείρηση και βλέπουμε φως στο βάθος του τούνελ, με σεβασμό σε όσους την επόμενη εβδομάδα, θα επενδύσουν 5,5 ευρώ για τους 4 Τροχούς Μαΐου. Μας εμπιστεύονται οι αναγνώστες μας και ανταποδίδουμε με ευαισθησία σε όλους τους συνεργάτες, αλλά και στους συναδέλφους: Τους αληθινούς, αφού δεν μπορείς να θεωρήσεις συνάδελφο… το αρπακτικό που επικοινωνεί το πιθανό απαισιόδοξο σενάριο για να ωφεληθεί. Προσωρινά βέβαια αυτό, και με ημερομηνία λήξης. Αυτοί που διαθέτουν μέταλλο, οι πραγματικοί συνάδελφοι, καταθέτουν τη δουλειά τους με συνέπεια στο περίπτερο και στο διαδίκτυο. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Έχουν το σεβασμό μας. Λεπτομέρεια τα ονόματα και οι τίτλοι. Το έργο είναι αυτό που επαληθεύει την πράξη και ο χώρος, ο ειδικός Τύπος, αποδεικνύεται ακόμα μια φορά πολύ σκληρός για να πεθάνει. Γεγονός ότι εργαζόμαστε δημιουργικά και ονειρευόμαστε. 

Το «ξύπνημα» έτσι ξαφνικά, έχει να κάνει με την ανασφάλεια που χαρακτηρίζει την εποχή, σε σχέση με το μήπως ξανακυλήσουμε. Κάτι, που έως ένα σημαντικό σημείο, εξαρτάται από εμάς τους ίδιους. Αιφνιδιαστήκαμε, αλλά αντισταθήκαμε. Μας ενέπνευσε ο κυβερνήτης και, αγαπητοί, μπορείτε να γκρινιάζετε, αλλά η αμυντική λειτουργία έχει όνομα και επώνυμο. Άλλωστε, ο σεβασμός σε όσους εργάζονται στο χώρο της υγείας και ξεπέρασαν τον εαυτό τους, επιβάλλει ψυχραιμία και μέτρο. 

Οδηγώντας…

Να ξημερώσει η Δευτέρα και με ψυχολογικό άλλοθι την επίσκεψη στην 90χρονη μάνα, στο Λαγονήσι, θα την κάνουμε την υπέρβαση. Με το προηγούμενης γενιάς μαύρο 208 GTi, με καλή μουσική και χωρίς συνοδηγό. Η βόλτα στο Σούνιο, σε περίπου άδειο δρόμο, η διαδρομή χωρίς ατζέντα που μας έλειψε. Με το καθαρόαιμο, που μας λείπει και λειτουργεί και ως απάντηση στη δοκιμή του ηλεκτρικού Mini κ.ά., τα οποία έρχονται ως καταιγίδα εκσυγχρονισμού, που πρέπει να πιστέψουμε ώστε να στηρίξουμε. Από τις περιπτώσεις που το DNA σου θα δεχτεί πλήγμα, ως ηλεκτροσόκ και θα το επουλώσεις μόνο αν το δεχτείς και νιώσεις μέρος της διαδικασίας, που φαίνεται μεν, αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα. Η υπομονή παραμένει το ζητούμενο, απλά έχεις λόγους ώστε να αντιμετωπίζεις την επόμενη μέρα με όραμα, συνδεδεμένο με μια διαφορετική κανονικότητα που θα κρίνει και την ποιότητα του καθενός._ Σ. Χ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ