top icon
Κόσμος

Με φουτουριστική σχεδίαση έρχεται η νέα Lancia Ypsilon

Έτσι αναμένεται να είναι η νέα Lancia Ypsilon, σύμφωνα με τα πρώτες ψηφιακές εικόνες ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Αναμφίβολα η νέα Lancia Ypsilon έχει γεννήσει μεγάλες προσδοκίες, τόσο για την ίδια την ιταλική εταιρεία, όσο και για τους φίλους της φίρμας και του αυτοκινήτου. Θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα μέσα στο 2024 που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της, μέσα στον Φεβρουάριο.

Η Lancia μας έχει δώσει μέχρι τώρα τρεις επίσημες εικόνες του μοντέλου, αποκαλύπτοντας σταδιακά το αυτοκίνητο. Αρχικά έδωσε το στίγμα για την ημερομηνία πρεμιέρας της νέας Ypsilon (δείτε εδώ), ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η αποκάλυψη ενός τμήματος από το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου (δείτε εδώ). Λίγες μόλις μέρες πριν οι Ιταλοί μας έδωσαν μια εικόνα από το εσωτερικό της νέας Ypsilon (δείτε εδώ).

Τη σκυτάλη πήρε τώρα ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, ο οποίος από τη ρωσική ιστοσελίδα Kolesa έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του μοντέλου. Βασίστηκε σε ένα ατύχημα που είχε το πρωτότυπο αυτοκίνητο κατά τις δοκιμές του και έδωσε την ευκαιρία σε φωτογράφους να το κυκλοφορήσουν και σχεδίασε ένα αυτοκίνητο που μπορεί να είναι πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα που θα δούμε να κυκλοφορεί στους δημόσιους δρόμους.

Lancia Ypsilon render

Το ιταλικό supermini θα πατάει πάνω στην πλατφόρμα του Ομίλου Stellantis, στην οποία εξάλλου ανήκει η Lancia. Έτσι, η νέα Ypsilon θα χρησιμοποιεί τα γνωστά υλικά από τα ηλεκτροκίνητα Peugeot e-208 και Opel Corsa e, τόσο όσον αφορά το πλαίσιο, όσο και τον ηλεκτροκινητήρα.

Οι διαστάσεις του θα είναι κοντά και λίγο πιο πάνω από τα 4 μέτρα μήκος, με την μάσκα, που ήδη έχουμε δει και επίσημα να κερδίζει τις εντυπώσεις. Η λεπτή φωτεινή μπάρα στο εμπρός μέρος αποτελεί την υπογραφή του μοντέλου, ενώ σε συνδυασμό με τη κάθετη γραμμή στο κέντρο σχηματίζει ένα «T». Πίσω, στο κέντρο της πόρτας του χώρου αποσκευών θα αναγράφεται το όνομα της Lancia με ιδιαίτερη γραμματοσειρά.

Την σχεδιαστική πινελιά τους θα βάλουν οι Ιταλοί προκειμένου να διαφοροποιηθούν από τα αφελφά μοντέλα με τα οποία μοιράζεται το ίδιο γονίδιο, ενώ αναμένεται να κάνουν τη διαφορά και όσον αφορά τον τρόπο που θα πατάει στο δρόμο το ιταλικό supermini. Αναμένουμε…

Φωτογραφία-σχέδια: Kolesa ru

Lancia Ypsilon render

Lancia Ypsilon render

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ