Επικαιρότητα Κόσμος

Ο ιδρυτής της Rimac μας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της κροατικής εταιρείας [+video]

Ο ιδρυτής της κροατικής εταιρείας, η οποία αποτελεί βασικό συνεργάτη των Aston Martin, Seat, Hyundai, Koenigsegg και Porsche στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, μας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της.

Η Rimac, η εταιρεία που ίδρυσε ο Mate Rimac στην Κροατία το 2011, αποτελεί σήμερα μία υπολογίσιμη «ποσότητα» στον τομέα της ηλεκτροκίνησης έχοντας αναπτύξει όχι μόνο κορυφαία προϊόντα, όπως το C_Two των1.914 ίππων, αλλά και μοναδικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της σύγχρονης αυτοκινητικής σκηνής. Όπως είναι, μεταξύ άλλων, η Porsche, η οποία κατέχει το 10% του μετοχικού της κεφαλαίου, η Hyundai Motor Company, με την οποία η Rimac θα αναπτύξει από κοινού ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα για λογαριασμό των Hyundai και Kia και η Seat, η οποία έχει στραφεί στην κροατική φίρμα για την κατασκευή της ηλεκτρικής μονάδας κίνησης και των μπαταριών του αγωνιστικού Cupra e-Racer.

Σήμερα, μ’ ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο διάρκειας 15 και πλέον λεπτών - το πρώτο από τα τέσσερα της σειράς Discover Rimac Today - η κροατική εταιρεία μας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της με «οδηγό» τον ιδρυτή της, Mate Rimac.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου