top icon
Κόσμος

Στα τέλη του 2022 η ηλεκτρική BMW iX1

H BMW επιβεβαίωσε την πρεμιέρα της ηλεκτρικής iX1 στα τέλη του 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το ντεμπούτο της νέας γενιάς των συμβατικών και PHEV εκδόσεων της X1.

H BMW επιταχύνει τις δράσεις της στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας και μετά την επικείμενη αποχώρηση του i3 στα μέσα της χρονιάς, την έλευση των νέων iX και i4, της ολοκαίνουργιας i7 τον επόμενο κιόλας μήνα, αλλά και τη δεδομένη παρουσία της iX3 στη γκάμα του Γερμανού κατασκευαστή, είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα ακόμα EV: την iX1.

Η νέα BMW iX1 θα παρουσιαστεί στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε, αμέσως μετά την πλήρη αποκάλυψη της X1, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε συμβατικές εκδόσεις καθώς και σε Plug-in υβριδικές.

Όπως έχουν ήδη επιβεβαιώσει οι Βαυαροί, η νέα iX1 θα κληρονομήσει την πιο πρόσφατη τεχνολογία συνδεσιμότητας που θα δούμε τόσο στην επερχόμενη ναυαρχίδα της, τη νέα XM, όσο και στα ανανεωμένες εκδόσεις της Σειράς 3 και της Χ7.

Τόσο η νέα X1 όσο και η αμιγώς ηλεκτρική iX1 θα διαθέτουν ψηφιακό ταμπλό με την χαρακτηριστική κυρτή οθόνη να δεσπόζει στο εσωτερικό, ενώ το «παρών» θα δίνει και το Λειτουργικό Σύστημα 8.

Η BMW περιγράφει τη νέα iX1 ως «ευρύχωρη και συμπαγή» επιβεβαιώνοντας τις φήμες για προσφορά αυξημένου χώρου για τους επιβάτες σε σύγκριση με την τρέχουσα X1.

Μπορεί η BMW να μην έχει ακόμα επιβεβαιώσει την ισχύ της νέας iX1, ωστόσο οι δημιουργοί τους έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι την κίνηση θα προσφέρει η πέμπτη γενιά του συστήματος κίνησης eDrive της BMW. Σύμφωνα με τις προβλέψεις τους, η αυτονομία που θα εξασφαλίζει με μια φόρτιση της άγνωστης έως τώρα μπαταρίας θα είναι μεταξύ 410 και 440 περίπου χιλιομέτρων.

BMW iX1

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ