top icon
Κόσμος

To νέο Kia Niro αποκαλύπτεται την προσεχή Πέμπτη

Το Kia Niro γυρίζει τη δεύτερη σελίδα του με την πλήρη αποκάλυψή του να είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη.

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις νέων μοντέλων, η Kia δήλωσε σήμερα ότι σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο Niro στα πλαίσια του Seoul Motor Show, σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεών της ότι σκοπεύει να καταστεί ένας «Πάροχος Λύσεων Βιώσιμης Κινητικότητας».

Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει αν το Kia Niro δεύτερης γενιάς θα διατηρήσει την πολυσυλλεκτικότητα του προκατόχου του όσον αφορά τις κινητήριες μονάδες – θυμίζουμε ότι το τρέχον μοντέλο διατίθεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης καθώς και σε υβριδικές, plug-in υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις.

Από τις teaser φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Kia σαφές είναι ότι το νέο Niro θα υιοθετεί πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του πρωτοτύπου HabaNiro που παρουσιάστηκε το 2019, γεγονός που σημαίνει ότι θα διαθέτει περισσότερα SUV γνωρίσματα σε επίπεδο αισθητικής.

Kia Niro

Εδώ, και συγκεκριμένα στο εμπρός μέρος, σημείο αναφοράς θα είναι μια τροποποιημένη εκδοχή του «tiger nose» ρύγχους της Kia, καθώς και οι χαρακτηριστικοί LED λαμπτήρες, ενώ στο πίσω μέρος τα κάθετα εγκατεστημένα φωτιστικά σώματα.

Από τις «σκοτεινές» φωτογραφίες του εσωτερικού σαφές είναι ότι το νέο Kia Niro θα αντλεί πολλά στοιχεία από τον νέο και αμιγώς ηλεκτρικό EV6 – με σημείο αναφοράς τις μεγάλες οθόνες, τη ασύμμετρη κεντρική κονσόλα και τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Προς ώρας η Kia δεν ανακοινώνει περισσότερα στοιχεία παραπέμποντας στα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Πέμπτη στη Σεούλ.

Kia Niro

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Kia Niro
  • Kia Niro
  • Kia Niro
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ