top icon
Επικαιρότητα

H Polestar εγκαινιάζει το εργοστάσιο παραγωγής του Polestar 1 στην Κίνα

Η Polestar θέτει σε λειτουργία τη μονάδα κατασκευής οχημάτων που δημιούργησε στην Κίνα, στην οποία θα ξεκινήσει μέσα στις προσεχείς μέρες η «γέννηση» του υβριδικού Polestar 1.

Σύμφωνα με την Polestar, το νέο κέντρο παραγωγής οχημάτων της εταιρείας που έχει την έδρα του στο Chengdu της Κίνας «θέτει νέα στάνταρ στη βιομηχανία στον τομέα κατασκευής ηλεκτροκίνητων οχημάτων». Στην εν λόγω μονάδα, η οποία έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με το προαναγγελθέν χρονοδιάγραμμα των Σουηδών, θα παράγεται το Polestar 1 και συνολικά οχήματα της εταιρείας που προορίζονται τόσο για την Κίνα όσο και για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται πριν από το τέλος του 2019.

Polestar 1

Η πρωτοπορία μέθοδοι παραγωγής και η ενσωμάτωση σε όλα τα στάδια κατασκευής την τελευταία λέξη στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας συνδυάζονται ιδανικά με το νέο Polestar 1 – ένα υβριδικό μοντέλο που θα αποδίδει 600 ίππους και ροπή 1.000 Nm. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία, η διαδικασία παραγωγής των αντιτύπων του «1» θα εποπτεύεται από άρτια καταρτισμένους εργαζόμενους οι οποίοι, με μίνιμουμ πείρα 10 ετών στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, θα εφαρμόζουν μερικές από τις αυστηρότερες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου στον εν λόγω κλάδο.

Polestar

Η συγκεκριμένη μονάδα έχει ως στόχο να καταστεί ένα από τα πιο περιβαλλοντικά «ευαίσθητα» εργοστάσια αυτοκινήτων στην Κίνα.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Polestar σκοπεύει να κατασκευάσει στο Chengdu 500 αντίτυπα του Polestar 1 ετησίως και συνολικά 1.500 στον τριετή κύκλο παραγωγής του. Στην Κίνα, στη μονάδα της σουηδικής φίρμας που βρίσκεται στο Luqiao της Κίνας, θα ξεκινήσει το 2020 η παραγωγή του δεύτερου μοντέλου της – του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Polestar 2._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ