16 Μαρ 2017

«Συνελήφθη» η νέα Porsche 911 Turbo

Η Porsche εξελίσσει πυρετωδώς τη νέα 911. Ιδού μια πρώτη γεύση από την έκδοση Turbo.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός των κατασκόπων μας πιάνει… επ’ αυτοφώρω τους Γερμανούς να πραγματοποιούν τις προγραμματισμένες δοκιμές εξέλιξης της νέας Porsche 911 (992) σε δημόσιο δρόμο. Ωστόσο, αυτή είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που αποθανατίζεται εν πλήρη δράση το «μουλάρι» του νέου γερμανικού κουπέ στην έκδοση που κατά πάσα πιθανότητα φαντάζει να είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα Turbo.

Οπτικά, η μόνη άμεσα ορατή διαφορά «πάνω» στο αυτοκίνητο δοκιμών είναι τα διευρυμένα μετατρόχια, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα η όχι και τόσο επιτυχημένη αισθητικά… προσθετική στα εμπρός και πίσω φτερά. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αναφορικά με τις υπόλοιπες… εξελίξεις στα μηχανικά μέρη.

Διαβάστε επίσης: Μόνο με PDK κιβώτιο η νέα Porsche 911 GT2

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η γερμανική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα 911, στις «ταπεινότερες» ασφαλώς παραλλαγές της, στα μέσα περίπου του 2018. Δηλαδή, αρκετούς μήνες μετά το ντεμπούτο της νέας 911 GT2, που θα βασίζεται, όμως, στην υπάρχουσα γενιά του γερμανικού κουπέ. Κάτι που σημαίνει πως η νέα 911 (992) Turbo δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο της νωρίτερα από τα τέλη του 2018._Χ.Α.

Διαβάστε επίσης: Η Porsche τιμά τα 70α γενέθλια του Walter Rohrl