Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ott Tanak και Hyundai ναυάγησαν και όπως όλα δείχνουν ο Εσθονός βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Toyota.

Το επόμενο συμβόλαιο και η επιλογή του Ott Tanak αποτέλεσε κύριο θέμα συζήτησης το τελευταίο διάστημα, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Εσθονός βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του με την ομάδα της Toyota. Αυτό το σενάριο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από τη στιγμή που ο Tanak υποστήριξε ότι με δηλώσεις του ότι οι διαπραγματεύσεις με την Hyundai ναυάγησαν: “Είχαμε κάποιες δύσκολες και σκληρές διαπραγματεύσεις, οι οποίες ναυάγησαν. Και νομίζω ότι πλέον δεν είμαστε φίλοι.” Παράλληλα, σχετικά απάντησε και ο Andrea Adamo: “Μιλάω στους οδηγούς και αυτοί καταλαβαίνουν τι κάνουμε και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνουμε φέτος. Αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα.

wrc ott tanak hyundai

H επόμενη επιλογή του Tanak είναι η M-Sport, αλλά στη βρετανική ομάδα δεν έχουν την ικανότητα να τον προσελκύσουν, αφού δεν τους το επιτρέπει ο προϋπολογισμός της ομάδας. Ο επικεφαλής Richard Millener είπε συγκεκριμένα: “Δεν είμαστε εκτός μάχης, αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια επενδύσαμε πολλά χρήματα με τον Sebastien Ogier και ο Malcolm Wilson έχει ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε και να εστιάσουμε στην ομάδα και την επιχείρηση. Έχουμε πάρα πολλούς υπαλλήλους και το να ρίξουμε όλα τα χρήματα σε έναν οδηγό είναι κάτι που δεν μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή.”

Έγκυρα φινλανδικά μέσα ανέφεραν ότι ο Εσθονός θα υπογράψει ένα εξαιρετικά υψηλό συμβόλαιο, ενώ εξασφάλισε και... τυπικά το νούμερο 1 μέσα στην ομάδα. Κάτι που ο Tanak ζητούσε ξεκάθαρα. Την ίδια ώρα, ο μάνατζερ του Jari Matti Latvala άφησε να εννοηθεί ότι ο 34χρονος Φινλανδός έχει σημαντικές πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά._Π.Τ.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά