Η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει στις αρχές του επόμενου μήνα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο μοντέλα της που θα εξοπλίζονται με το υβριδικό σύστημα κίνησης e-boxer.

Τα «μονοπάτια» της ηλεκτροκίνησης, και εν προκειμένω των υβριδικών μονάδων, είναι έτοιμη να ακολουθήσει και η Subaru, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει σε λίγες εβδομάδες από σήμερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο μοντέλα της υφιστάμενης γκάμας της που θα κινούνται από μία υβριδική μονάδα. Προς το παρόν, πάντως, η εταιρεία δεν αποκαλύπτει ούτε την ταυτότητα των εν λόγω μοντέλων, ούτε και τις ακριβείς περγαμηνές του υβριδικού συστήματος που επισήμως φέρει την ονομασία e-boxer.

Εντούτοις, σύμφωνα με πηγές από το εξωτερικό που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, το ένα από τα δύο αυτά νέα μοντέλα θα είναι το Forester, με τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό μπόξερ κινητήρα του να συνδυάζεται μ’ έναν ηλεκτροκινητήρα με μέγιστη ισχύ 12 περίπου ίππων, σε συνδυασμό με μία μπαταρία ιόντων λιθίου, με άγνωστη μέχρι στιγμής χωρητικότητα, που θα είναι εγκατεστημένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να ανακοινωθούν στην ελβετική πόλη στις 5 Μαρτίου._Χ.Α.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
50% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
50% (1 ψήφος)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 2
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά