11 Μάιος 2018

Ford Transit Plug-in Hybrid Van: δοκιμές στη Βαλένθια

Η Ford διερευνά τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την αύξηση της παραγωγικότητας στις πόλεις, επεκτείνοντας τις δοκιμές των Transit Plug-in Hybrid Van στη Βαλένθια.

Η Ford επεκτείνει την έρευνα πάνω στη χρήση plug-in υβριδικών ηλεκτρικών van σε πόλεις που λειτουργούν αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια στις περισσότερες διαδρομές. Σε συνεργασία με την περιφερειακή κυβέρνηση της Βαλένθια και την ηγεσία της πόλης της Βαλένθια, η εταιρεία προσπαθεί να κατανοήσει καλύτερα τα περιβαλλοντικά οφέλη και τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες. Η συνεργασία μεταξύ Ford Smart Mobility, της περιφερειακής κυβέρνησης της Βαλένθια και της πόλης της Βαλένθια, είναι σχεδιασμένη για να παρακολουθεί πώς οι στόλοι Transit Custom PHEV θα μπορούσαν να συμβάλουν στους στόχους μείωσης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και αύξησης της παραγωγικότητας.

Οι συνεργασίες της Ford με την Generalitat Valenciana και την πόλη της Βαλένθια, όχι μόνο συμπληρώνουν τις δοκιμές στο Λονδίνο, αλλά αντιπροσωπεύουν και μία επένδυση 11 δις δολαρίων στη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Ford, που μέχρι το 2022, θα περιλαμβάνει 40 ηλεκτρικά/plug-in υβριδικά μοντέλα παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων 16 πλήρως ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας. Στην Ισπανική πόλη, θα διερευνηθεί κυρίως η χρήση μικρών κα μεσαίων στόλων Transit Custom PHEVs που κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτροκινητήρα και με στόχο αυτονομίας άνω των 50 km για μηδενικούς ρύπους. Ο βραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.0L EcoBoost ενεργοποιείται για την επέκταση της αυτονομίας, καταργώντας το άγχος των οδηγών, καθώς φορτίζει τις μπαταρίες του οχήματος, όταν πρέπει να διανύσει μεγαλύτερες αποστάσεις.

Προγραμματισμένο για μαζική παραγωγή το 2019, το Transit PHEV project επιβεβαιώνει εκ νέου τη δέσμευση της Ford στην Ισπανία και τη Βαλένθια σαν ένα από τα σημαντικότερα σημεία παραγωγής στην Ευρώπη. Η Ford έχει επενδύσει πάνω από 2,9 δις ευρώ στη Βαλένθια από το 2011, και το Νοέμβριο του 2017, η Ford ανακοίνωσε επένδυση άνω των 750 εκατομμυρίων στις εκεί δραστηριότητές της (Valencia Vehicle Operations) για την παραγωγή της επόμενης γενιάς Ford Kuga.

Ετικέτες: