top icon
 • Akio Toyoda

  Akio Toyoda: O εχθρός είναι το CO2, όχι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης

 • Subaru Outback 001

  Subaru Outback: Εργαλείο απόδρασης

 • Dacia Duster

  Οδηγούμε το νέo Dacia Duster

 • Ford Fiesta

  Αυτό είναι το νέο Ford Fiesta (video)

 • Hyundai i20 N

  «N-Day» στα Μέγαρα με τα νέα Hyundai i20 N, i30 N και Kona N

 • Range Rover Sport SVR - No Time To Die

  Καταδίωξη με δύο Land Rover Sport SVR στην ταινία «No Time To Die» (video)

 • Hyundai Ioniq 5N

  Έρχεται το Hyundai Ioniq 5N!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ

Top Stories

Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E προσδίδει στην οικογένεια του διάσημου αμερικανικού pony της Ford μια νέα υπόσταση στην οποία συνυπάρχουν αρμονικά οι προηγμένες τεχνολογίες, ο σπορ χαρακτήρας και οι καταιγιστικές επιδόσεις.

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές των νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων.

Το νέο Subaru Outback είναι εδώ, διατηρώντας στοιχεία που του έχουν προσδώσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μιας ειδικής κατηγορίας αγοραστών, οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν τους άπλετους χώρους με σκληροτράχηλα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά.

Η Dacia ανανεώνει και «ενισχύει» το Duster χωρίς όμως να αλλοιώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που το κατέστησαν δημοφιλές εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix, «Schumacher», εστιάζει περισσότερο στο ανθρώπινο πρόσωπο του Γερμανού, φωτίζοντας πτυχές της ιδιωτικής ζωής του, χωρίς να ξεχνάει το αδυσώπητο πρόσωπο που έδειχνε στην πίστα.

Παρά τις αρκετές καθυστερήσεις και τον άστατο καιρό που επικρατούσε στην περιοχή της Πορταριάς, η 41η Ανάβαση Πορταριάς άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους συμμετέχοντες του αγώνα όσο και στους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα.

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας ένα παιδί 6 ετών που τραυματίστηκε σοβαρά λίγο μετά τις 12 στο κέντρο της πόλης όταν κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων (καρτ) δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να προσκρούσει στα κάγκελα τραυματίζοντας το μικρό παιδί.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων συνδιοργάνωσε με την Microcars το Ράλλυ Σαλαμίνας 2021. Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας και έχει ενταχθεί στo πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Σαλαμίνια 2021».

Eβδομήντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται, αυτό το Σαββατοκύριακο, από την ίδρυση της BRM. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να επαναφέρουμε στη μνήμη τα πεπραγμένα της στις πίστες της F1.

Το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (ΕΛΙΑ) διοργανώνουν για 8η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο τον αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων «Tour du Peloponnese» από τις 3 ως 9 Οκτωβρίου 2021.

NEWSLETTER

εισάγετε το email σας Το email δεν ειναι έγκυρο
αποδοχή όρων

ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Παρουσιάστηκε σφάλμα. Προσπαθήστε ξανά

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ